Direct beginnen! Ons stappenplan

Beleggen kan iedereen vanaf zijn computer of smartphone. Hier heb je geen kennis van de financiele markt voor nodig. Na een paar simpele stappen kan je al beginnen. We hebben onderstaand deze stappen voor je op een rijtje gezet.

  1. Om te beleggen heb je een account nodig. Maak een gratis account bij Plus500.
  2. Kies of je wilt handelen met echt geld, of met nep geld.
  3. Bevestig je e-mail.
  4. Log in op de Web Trader en open een positie door te kopen of verkopen.
  5. Je eerste aankoop is nu gedaan. Gefeliciteerd!

Wat is Plus500?

Plus500 is een online broker waar je kunt beleggen. Ze zijn geautoriseerd en gereguleerd door Cyprus Securities and Exchange Commission onder Licentie Nummer 250/14. Dit maakt ze volledig betrouwbaar.

Waarom Plus500 en niet mijn eigen bank?

Misschien denk je: “Waarom niet beleggen bij mijn eigen bank?”. Banken hebben de volgende nadelen:

  • Banken vragen vaak een minimale inleg van enkele duizenden euro’s. Bij Plus500 kan je al beginnen vanaf een paar tientjes.
  • Banken vragen een hoger tarief dan Plus500.

Het is dus simpelweg voordeliger om te beleggen via Plus500.

Oefenomgeving

Ook is het mogelijk om bij Plus500 een gratis oefenaccount te gebruiken. Dit wordt ook wel de demo-modus genoemd. Hier kan je met nep geld zonder risico beleggen met de real-time koers. Het is dan natuurlijk niet mogelijk om het nep geld op te nemen.

Wat biedt Plus500?

Bij Plus500 kan je online beleggen in aandelen en forex (valuta). Ze bieden een eigen omgeving aan waar je in kunt handelen. Dit kan je doen vanuit een webbrowser, een aparte applicatie of via een app op je smartphone. Dat wordt allemaal gratis aangeboden!